Bliv elev

Undervisning

_DSC5076

Niveaudeling i de boglige fag

Vi tror på at eleverne vokser hvis de udfordres i forhold til deres evner. Vi ved, at man sagtens kan være svag i matematik og dygtig i dansk. Derfor har vi niveaudelt undervisning i hver fag. Eleverne bliver fordelt i forhold til deres standpunkt før Bråskovgård Efterskole, og en løbende evaluering sikrer at de hurtigt kommer på det rette niveau.

Det betyder at en elev kan opleve at være på et matematikhold for elever der har svært ved matematik og på et danskhold for elever der er stærke i danskfaget. Alle niveauer sigter imod folkeskolens afgangsprøver og holdstørrelserne varierer i forhold til holdets niveau.

Sammen kæmper vi for, at eleverne når deres mål

Jens Henrik Ottesen, lærer på Bråskovgård Efterskole:

“Selvindsigt og personlig udvikling er vejen til øget selvværd. På Bråskovgård møder vi vores elever, hvor de er, og vi arbejder ud fra at integrere de stærke såvel som de “svage” elever. I linjefagene er man derfor blandet uanset køn eller færdigheder.

Vi er ca. 20 engagerede lærere, som ser og lytter til vores elever. Målet er at hjælpe dem til at reflektere og træffe valg, stille sig kritisk overfor opgaver og vurdere – og give dem lysten til fortsat at arbejde med personlige, sociale og faglige kompetencer. Vi hjælper dem til at sætte realistiske mål, og sammen kæmper vi for, at de når deres mål.”

vil du vide mere

Vi vil hellere end gerne snakke med dig, så kontakt os endelig

Kontakt os