Bliv elev

logo-symbol-white

Landbrugs
Linjen

Landbrugslinjen

Er du vild med dyr? Vil du gerne være landmand? Er du tosset med store maskiner, og vil du gerne arbejde med dine hænder? Så er Landbrugslinjen på Bråskovgård Efterskole noget for dig!


Landbrugslinjen på Bråskovgård Efterskole driver Danmarks største efterskolelandbrug, og vi er lige midt i omlægningen til økologisk drift. Vi har egne marker, skov og værksted, og du bliver en del af en spændende, grøn fremtid på landbrugslinjen. Vi skal bruge hænderne og rubbe neglene!

Landbrug er meget mere end at køre traktor! Det handler om en forståelse for landbruget og dets rolle i samfundet. Hvis du ønsker en fremtid som landmand eller et andet landbrugsrelateret erhverv, er landbrugslinjen lige dig. Det er afgørende, at du er hårdtarbejdende og ansvarsbevidst – og at du holder af vores husdyr og den gode danske muld.

Landbrugslinjen passer Bråskovgård Efterskoles agerbrug og skov. Af efterskolens 70 hektar har vi 40 hektar under plov. Vi forsyner køkkenet med grøntsager og kød af egen avl. Det er også landbrugslinjens opgave at passe vores dyr: limousinekøer og texelfår, men også at samarbejde med jagtlinjen om fodring af vildt og etablering af foderpladser.

Derudover beskæftiger vi os med teoretiske emner som næringsstofkredsløb, biologiske emner osv. I vintermånederne lærer du at reparere maskinerne og deltager på et svejsekursus. Landbrugslinjen har tre traktorer, en rendegraver og de fleste almindelige maskiner til jordbearbejdning i øvrigt.

Landbrugslinjen deltager i øvrigt i havetraktortræk på en anden efterskole, hvilket altid er rigtig sjovt og underholdende!

Kom og bliv en del af holdet!

Vil du vide mere om Landbrugslinjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“Jeg føler mig glad og tilfreds, når vi i fællesskab har gjort et godt stykke arbejde i landbruget.”

ANTON – ELEV PÅ LANDBRUGS LINJEN

Du får

§26 sikkerhedskursus, mulighed for at tage traktorkørekort på efterskolen for egen regning og et ualmindelig godt springbræt til f.eks. Bygholm Landbrugsskole.

Du bliver desuden en væsentlig del af skolens ”fra jord til bord” koncept og er godt på vej imod det ”grønne bevis”.

Vil du udleve dine Landbrugsdrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev