Møde dine undervisere
På gastronomi – bagværk og desserter får du undervisning af rigtige kokke, som elsker at gå på
opdagelse i det søde køkken.
Hvordan bager man et godt brød, hvad er et godt brød? Hvilke desserter passer til et givent måltid, og hvordan laver man de lækreste kager og chokolader? Det gør vi dig klogere på. Her får du læring gennem smag og praksis i et køkken, hvor innovation og bæredygtighed er i fokus.
Det er ikke nok at have en sød tand! Du drømmer om at blive bager, konditor eller chocolatier og programmer som Den Store Bagedyst har du slugt med stor interesse.
Gastronomi – bagværk og desserter sætter fokus på brødet og på alt det søde. Du skal lære om brødets krumme og hvordan man lykkedes med karamellen i Croque en Bouche.
På Gastronomi – bagværk og desserter er følgende af FN’s verdensmål i spil. Tryk på ikonet for at læse mere.
En bred og grundig indføring i brød, kager og desserter og aspekterne omkring, ud fra vores og dine tanker omkring økologi og bæredygtighed. Du skal være kreativ og opfinde nye retter og kunne nyfortolke de kendte. Du skal med i hele processen, fra mel til mund!
Du vil også skulle bevæge dig over i det salte køkken, vægtningen vil være 2/3 i det søde køkken og 1/3 i det salte.
På gastronomi – bagværk og desserter får du undervisning af rigtige kokke, som elsker at gå på
opdagelse i det søde køkken.