Bliv elev

logo-symbol-white

Outdoor
Linjen

Outdoor Linjen

Kan du ikke se et træ uden at klatre op i det? Er du den næste Bear Grylls? Nyder du roen omkring et lejrbål efter en lang dag med mountainbiking gennem skoven? Er du naturnyder og naturbruger? Har du med andre ord lyst til at prøve kræfter med ting som træklatring, rappelling, friluftsture og undervandsjagt? Så er Outdoorlinjen på Bråskovgård Efterskole helt klart noget for dig!

På Outdoorlinjen brænder både elever og lærere for natur, friluftsliv, kammeratskab, sjov, hygge og udfordringer. Vi har det til fælles, at vi ville savne en rigtig vigtig brik i livets puslespil, hvis vi ikke flere gange om ugen bruger tid ude i naturen.

Outdoorlinjen har en hytte, to shelters og tre lejrpladser hjemme på efterskolen og i vores to skove. Derudover benytter vi os flittigt af statsskovene i nærheden til både overnatningsture, orienteringsløb, adventureraces og mountainbike. En gang om året tager outdoorlinjen på en lidt længere tur med mindst to overnatninger.

Når du er blevet fortrolig med vores turgrej, som fx telte, trangia’er, GPS’er og rygsække, må du låne det i weekender og ferier.

personale
personale

Vil du vide mere om Outdoor linjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“Den største udfordring var at prøve svæve banen fra ca. 20 meters højde ”

KASPER – ELEV PÅ OUTDOOR LINJEN

Du får

Oplevelser og udfordringer i naturen med dygtige og veluddannede instruktører. Du får en grundig indføring i alt det grej, vi bruger til f.eks. træklatring og undervandsjagt med harpun.

Desuden får du nærvær og hyggelige stunder rundt om bålet sammen med dine efterskolekammerater.

Vil du udleve dine OUTDOOR DRØMME?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev