fbpx
Bliv elev

logo-symbol-white

Outdoor

JUNIOR FRILUFTSVEJLEDER

Outdoor

“Junior-friluftsvejleder”

Udelivet og naturen er lige dig. Outdoor er læring, udfoldelse og fællesskab med naturen som scene. Du bliver klogere på dig selv og naturens muligheder gennem vores junior-friluftsvejlederuddannelse.

På Outdoor brænder både elever og lærere for natur, friluftsliv, adventure, kammeratskab, sjov, hygge og udfordringer. Outdoor har sin egen registrerede kajakklub og klatreklub, og du kommer herfra med et IPP2 havkajakbevis, et sikringsbevis til væg samt en masse færdigheder der gør dig i stand til at planlægge og afvikle forskellige ture for dig selv og dine venner. Det gør tilsammen at vi kalder et år på Outdoor for en “Junior – friluftsvejlederuddannelse.” Og det er en oplagt linje for dig, som enten har interesse eller konkrete planer inden for dette felt.

Du vil opleve et fællesskab som bliver stærkere hver gang vi er på ture og udfordrer hinanden i vores aktiviteter.
Outdoor har fra efteråret 2020 en klatre- og bouldervæg i vores hal.

Vi har en hytte, to shelters og tre lejrpladser på efterskolen og to skove, hvor vi klatrer, bushcrafter, hygger, laver mad og sover. Derudover benytter vi os flittigt af statsskovene i nærheden til korte overnatningsture i hverdage og aktiviteter.

En gang om året tager vi på en lidt længere tur med mindst to overnatninger.

Når du er blevet fortrolig med vores turgrej, som fx telte, trangia’er, GPS’er og rygsække, må du låne det i weekender og ferier.

personale
personale

Vil du vide mere om Outdoor?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“Den største udfordring var at prøve svæve banen fra ca. 20 meters højde ”

KASPER – ELEV PÅ OUTDOOR

Du får

Oplevelser og udfordringer i naturen med dygtige og veluddannede instruktører. Du får en grundig indføring i alt det grej, vi bruger til f.eks. træklatring og undervandsjagt med harpun.

Desuden får du nærvær og hyggelige stunder rundt om bålet sammen med dine efterskolekammerater.

HAVKAJAK


Bliv uddannet i havkajak. Du får IPP1 og IPP2-niveau. IPP2 giver adgang til at leje kajakker og deltage i klubliv mange steder i verden.

Vi tager selvfølgelig også på tur i kajakken.

KLATRING


Vi har fokus på træklatring og aktivitet i højden. F.eks. sover vi i hængekøjer under trækronerne. Du får får sikringsbevis til klatrevæg.

TURLIVET


“Drøm det, planlæg det, gør det.”
Individuelle udfordringer og oplevelser i et STÆRKT FÆLLESSKAB.


Snehuleturen er et at de store highlights på året og vi arbejder i øjeblikket på at udvide vinterfriluftsdelen med fx kompastræning på fjeldet.

Vil du udleve dine OUTDOOR DRØMME?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev