fbpx
Bliv elev

logo-symbol-white

KreaLab

KreaLab

Her bliver du udfordret på det skæve, det innovative, det uforudsigelige og de sjove idéer. Du får kendskab til materialevalg, teknikker og det håndværk, der følger med virkeliggørelsen af kreative tanker og sjove idéer. 

På KreaLab er de kreative benspænd i fokus. Hvad sker der med vores ideer og kreativitet, hvis vi udfordrer den traditionelle kobling mellem håndværket/teknikkerne og materialerne. Hvilke ideer opstår der, når man for eksempel skal lave et fad, men ikke må bruge ler eller træ? Kan der opstå kunst på nye finurlige måder, hvis man kombinerer t-shirts og beton?

Du er udgangspunktet

Vi tager udgangspunkt i de ønsker og drømme, som du har omkring din kreativitet. Uanset om du vil lave brugskunst eller lifehacks. Undervejs byder vi på kreative benspænd, der udfordrer og udvikler din kreativitet og dit håndværk. Du kommer til at arbejde med både ”5 minutes crafts” og større projekter.


personale

Vil du vide mere om KreaLab?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“Vi tænker ud af boksen”

Det kreative laboratorium

KreaLab er halvdelen af vores innovative og kreative laboratorium, hvor TechLab udgør den anden halvdel. Linjerne henter inspiration og knowhow hos hinanden. For eksempel kan KreaLab få både 3D printet eller lasercuttet materialer hos TechLab, og på den måde få en ekstra dimension på de kreative udfoldelser.

Udstillinger og installationer

KreaLab sætter sit eget kreative udtryk på skolen gennem udstillinger og installationer og på samme måde som Foto står for at udsmykke skolen med deres fotos, har KreaLab også en opgave i at præsentere deres kreativitet for resten af elevflokken. Vi skal besøge forskellige udstillinger og events, og herigennem finde inspiration til vores egne udfoldelser.

Vil du udleve dine kreadrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev