fbpx
Bliv elev

logo-symbol-white

hest

Hest

Vi har 17 skønne heste på Bråskovgård Efterskole og en lækker ridehal, som du får stillet til rådighed. Du føler dig hjemme på hesteryg og værdsætter fællesskabet og arbejdet omkring hest og stald. Hos os sætter vi din udvikling på hesten i fokus og laver i samarbejde med dig målsætninger, der skal hæve dit niveau.

Hest er for dig, der har redet før og er i god fysisk form. Vores filosofi er “positiv tænkning” i ridningen, og du skal stræbe efter at nå dine personlige mål og udvikle din ridning ved at stille dig selv spørgsmålene: Hvor er jeg med min ridning, og hvor vil jeg gerne hen? Vi har fokus på handlekompetence, relationskompetence, ansvarlighed og nærvær.

Det er ikke muligt at medbringe egen hest, men Bråskovgård Efterskole stiller heste til rådighed for linjens elever. Vi har 15 skønne heste, en udendørs ridebane og en helt ny ridehal på 20 x 60 meter. Og så har vi selvfølgelig vores skønne natur, som vi bruger meget til at ride i! Du skal selv medbringe ridestøvler, bukser og hjelm.

På grund af de ekstra omkostninger der er ifht. skolens heste, er der et tillæg på kr.125,. pr uge for elever på Hest.

personale
personale

Vil du vide mere om Hest?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“Det fedeste er at ride kvadrille

Pernille – ELEV PÅ HESTE

Du får

Udviklet dine basale færdigheder, f.eks. rytterens korrekte opstilling og balance. Vi arbejder med grundridning, og vi indøver rutiner omkring de daglige opgaver i stalden omkring fodring, opsyn, pasning og sikkerhed.

Sammen sætter vi mål og delmål for din udvikling og laver en handleplan for, hvordan du opnår dine mål. Undervejs evaluerer vi sammen for at kunne lave nye mål og handleplaner.

Vil du udleve dine hestedrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev