Bliv elev

logo-symbol-white

Gastronomi
Linjen

Gastronomi efterskole

Er du glad for mad? Ikke bare at spise, men også at tilberede maden og arrangere den på en lækker måde? Går du op i, at maden er sund og velsmagende, at råvarernes kvalitet er i top, og at bæredygtighed og økologi er i fokus? Så er Bråskovgård Gastronomi Efterskole lige noget for dig – en efterskole med madlavning i fokus!

På Gastronomilinjen vil vi sikre eleverne en bred grundviden om madlavning, ernæring, innovation, madkultur og bæredygtighed. Fra jord til bord tankegangen gennemsyrer undervisningen og i det hele taget hele skolens tilgang til økologi, ernæring og bæredygtighed.

Gastronomilinjen bliver den logiske sammenhæng mellem vores økologiske landbrugslinje og køkken. Som en rigtig gastronomi Efterskole skal vi udforske og udvikle fra jord til bord konceptet. Det bliver elevernes ansvar at etablere og vedligeholde de nødvendige økologiske køkken- og urtehaver som madlavningen i undervisningen kræver. Ligeledes skal de have indsigt i landbrugslinjens produktion og den vej rundt få en forståelse for processerne og biodynamikken.

Vi er godt igang med forberedelserne af vores nye lokaler. Du kan få en smagsprøve nedenfor.

personale
personale
personale

Vil du vide mere om Gastronomilinjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

Fra jord til bord

Du får

En bred og grundig indføring i madlavning og aspekterne omkring, ud fra vores og dine tanker omkring økologi, bæredygtighed og ernæring. Du skal prøve at opfinde nye retter og eksperimentere med udviklingen af de kendte. Du skal med i hele processen, fra jord til bord!

Vil du udleve dine Gastronomiske drømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev