Bliv elev

logo-symbol-white

DESIGN
Linjen

DESIGN Linjen

Måske syr du dit eget tøj, måske kan du ikke lade være med at male på sofabordet. Du kan ikke kigge på et møbel uden at fundere over, hvordan det kunne bruges anderledes. Du elsker tøj, brugskunst, upcycling og redesign. Så er designlinjen på Bråskovgård Efterskole lige noget for dig.

Uanset om du drømmer om tøj-design eller elsker at se kunsten vokse ud af ingenting, så får du mulighed for at se dine ideer blive til virkelighed. Vi skal tegne skitser og eksperimentere med forskellige former, farver, teknikker og materialer. Vi arbejder med at se muligheder og nye anvendelser alle steder og vi har fokus på både upcycling og redesign.

På designlinjen er der tid til fordybelse og udvikling. Vi samarbejder med skolens Tech-lab linje, og her bliver det muligt at printe knapper, perler m.m. ud, i eget designet, få gallakjolen til at lyse, når du danser eller bare give dit tøj, smykker, tasker og brugskunst mange flere smarte funktioner. Kun fantasien sætter grænser. Du bliver udfordret både kunstnerisk og teknisk. Hvornår er det kunst med et klart budskab? Hvornår er det provokation? Hvilke effekter har de forskellige virkemidler, og kan en kjole fortælle en historie?

På designlinjen er vi ”hands on”! Du lærer ved at gøre, og efterfølgende laver vi udstillinger og modeshows.

Hør Louises fortælling om sit år på Bråskovgård Efterskole


personale

Vil du vide mere om Designlinjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“vi har det sjovt på design”

PERNILLE – ELEV PÅ DESIGN LINJEN

Du får

Et år med kreativitet og udfordringer og muligheden for at virkeliggøre de designs og kunstneriske udtryk, der bor i dig i et miljø skabt til formålet.

Vil du udleve dine DESIGNdrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev