Bliv elev

logo-symbol-white

Stop
Sult

Verdensmål nummer 2

”2.1 Inden 2030 skal sult være udryddet, og alle mennesker – især de fattige og de mest sårbare, herunder småbørn, – skal sikres adgang til sikker, ernæringsrig og tilstrækkelig mad hele året rundt”

”2.4 Inden 2030 skal der sikres bæredygtige fødevareproduktionssystemer og implementeres modstandsdygtige landbrugspraksisser, som øger produktivitet og produktion, medvirker til at bevare økosystemer, styrker kapaciteten for tilpasning til klimaforandringer, ekstreme vejrforhold, tørke, oversvømmelser og andre katastrofer, og som fremskynder forbedring af land og jordkvalitet.”

Kilde: https://www.verdensmaalene.dk/maal/2

2.1 På Gastronomilinjen er sund og ordentlig ernæring samt ”fra jord til bord” tankegangen gennemgående i undervisningen. Skal fremtidens verdensborgere være med til at stoppe sult, kræver det viden om ernæring og om hvor fødevarerne kommer fra. Den opgave tager vi på os.

2.4 På Landbrugslinjen produceres størstedelen af de grøntsager som skolen og herunder også Gastronomilinjen bruger. Skolens landbrug er økologisk, og vi arbejder sammen med eleverne på at gøre økologisk landbrug mere bæredygtigt. Se mere herom under Landbrugslinjens arbejde ifb med FN’s klimamål nr 12, 13 og 15.

Vil du udleve dine drømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev