fbpx
Bliv elev

logo-symbol-white

Foto
Linjen

Foto Linjen

Hvad skaber det billede, der skiller sig ud fra de tusindvis, mennesker omkring dig tager hver dag? Vi giver dig tips og tricks, der forener det kamera, du altid har ved hånden, og den verden, du bevæger dig i. Vi zoomer ind på det håndværk, du skal kunne, for at blive endnu dygtigere med et kamera.

Hvordan ser det perfekte billede ud? Hvad betyder virkemidler, vinkler, lyssætning osv. for billedets komposition? Alt det vil vi sammen udforske og afprøve i praksis på fotolinjen på Bråskovgård Efterskole.

På fotolinjen udforsker vi “Verden Gennem Linsen”. Vi arbejder med kamerateknik og leger med kameraets muligheder. Når du har taget det helt rigtige foto og måske har justeret det i Photoshop eller lignende, så printer vi plakaten på vores plotter. Du må meget gerne medbringe dit eget kamera eller smartphone og andet grej, du bruger.

Vi anlægger forskellige indgangsvinkler, f.eks.: fotojournalistik, naturfotografering, portrætfotos, kamerakunst, pressefoto og meget mere. Det handler om at lære at bruge kameraet til netop de ting, du synes giver mening.

personale

Vil du vide mere om Fotolinjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

“Jagten på ET Kodak moment”

Du får

Øvet din evne til at se og tage ”det gode skud”. Du bliver undervist i alt omkring lyssætning, kamerateknik, opstillinger og meget mere.

Du bliver sammen med resten af fotolinjen en væsentlig bidragsyder til skolens fotobibliotek, og dine fotos vil blive udstillet på skolen og måske andre steder.

Vil du udleve dine fotodrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev