Bliv elev

logo-symbol-white

DESIGN
Linjen

DESIGN Linjen

Leder du efter en kreativ efterskole, hvor du kan arbejde med design? Måske syr du dit eget tøj, måske har du fokus på stil og fashion. Måske vil du læse videre på et af Teko-centrene. Så er Designlinjen på Bråskovgård Efterskole lige noget for dig!

Uanset om du er modeskaber eller tøjdesigner, så får du mulighed for at se dine ideer blive til virkelighed. Vi skal tegne skitser og eksperimentere med forskellige former, farver, teknikker og materialer. Vi arbejder med at se muligheder og nye anvendelser alle steder, og vi har fokus på både upcycling og redesign.

På Designlinjen er der tid til fordybelse og udvikling. Du bliver udfordret både kunstnerisk og teknisk. Hvornår er det kunst med klare budskaber? Hvornår er det provokation? Hvilke effekter har de forskellige virkemidler, og kan en kjole fortælle en historie?

På Designlinjen er vi ”hands on”! Du lærer ved at gøre, og efterfølgende laver vi udstillinger og modeshows. Du bliver en del af et team, der sammen med designlinjen har ansvaret for skolens udsmykning.

Hør Louises fortælling om sit år på Bråskovgård Efterskole


personale

Vil du vide mere om Designlinjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

PÅ designlinjen får du en årlig studietur til Paris

Du får

Et år med kreativitet og udfordringer og muligheden for at virkeliggøre de designs og kunstneriske udtryk, der bor i dig i et miljø skabt til formålet.

Designlinjen tager desuden på studietur til Paris og snuser til de nyeste trends!

Vil du udleve dine DESIGNdrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev