Bliv elev

Halvårselev

SPEEDEREN I BUND SOM EFTERSKOLEELEV PÅ BRÅSKOVGÅRD FRA JANUAR

Måske lever dit nuværende skoletilbud ikke helt op til dine forventninger, måske trænger du til at give den gas med oplevelser og faglighed. Vi har et hurtigt pitstop i juleferien, så du har mulighed for at stige ombord fra januar.

At være halvårselev på Bråskovgård giver dig muligheden for at sætte turbo på afslutningen af din 9. eller 10. klasse!

 Læs mere om vores boglige undervisning.

Oplevelser i vente

Du bliver en del af et fantastisk fællesskab bestående af 125 glade efterskoleelever. Hos os er et godt fællesskab også et åbent fællesskab, hvor eleverne er super gode til at tage imod nye kammerater. Fællesskabet bliver krydret med en hel række fede oplevelser, fx drøner vi til Norge i uge 5. Du skal selvfølgelig med!

Linjefag

Vi har et bredt udvalg af linjefag. Du kan enten fordybe dig i de kreative og tekniske emner som KreaLab, TechLab, Foto eller Gastronomi, eller for dig, der hellere vil ud og opleve naturen, har vi Jagt, Outdoor eller Landbrugslinjen.

Læs mere om vores linjer

Vi hjælper dig igang

Når man starter med speederen i bund, kræver det, at pit-crewet er skarpe! Det er vi, og vi står klar med backup og support, så du kommer godt i gang på Bråskovgård Efterskole.

Skal der ske noget nyt for dig efter nytår, så er du mere end velkommen til at træde ind i fællesskabet hos os.

Kontakt forstander, Preben Brunsgaard på telefon: 20 43 41 27 (bare send en sms, så ringer jeg tilbage) eller send en mail til preben@bge.dk for mere info.

vil du vide mere

Vi vil hellere end gerne snakke med dig, så kontakt os endelig

Kontakt os


Warning: Use of undefined constant REQUEST_URI - assumed 'REQUEST_URI' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/bge.dk/public_html/wp-content/themes/braskovgaard/footer.php on line 67