Bliv elev

logo-symbol-white

Kokke
Linjen

Kokkelinjen

Er du glad for mad? Ikke bare at spise, men også at tilberede maden og arrangere den på en lækker måde? Går du op i, at maden er sund og velsmagende, at råvarernes kvalitet er i top, og at bæredygtighed og økologi er i fokus? Så er Kokkelinjen på Bråskovgård Efterskole lige noget for dig!

På Kokkelinjen vil vi sikre eleverne en bred grundviden om madlavning, ernæring, innovation, madkultur og bæredygtighed. Fra jord til bord tankegangen gennemsyrer undervisningen og i det hele taget hele skolens tilgang til økologi, ernæring og bæredygtighed.

Kokkelinjen bliver den logiske sammenhæng mellem vores økologiske landbrugslinje og køkken. Vi skal udforske og udvikle fra jord til bord konceptet. Det bliver elevernes ansvar at etablere og vedligeholde de nødvendige økologiske køkken- og urtehaver som madlavningen i undervisningen kræver. Ligeledes skal de have indsigt i landbrugslinjens produktion og den vej rundt få en forståelse for processerne og biodynamikken.

Vi er godt igang med forberedelserne af vores nye lokaler. Du kan få en smagsprøve nedenfor.

personale

Vil du vide mere om Kokkelinjen?

Ring til kontoret på telefon
75 68 73 22 eller skriv på kontor@bge.dk

Fra jord til bord

Du får

En bred og grundig indføring i madlavning og aspekterne omkring, ud fra vores og dine tanker omkring økologi, bæredygtighed og ernæring. Du skal prøve at opfinde nye retter og eksperimentere med udviklingen af de kendte. Du skal med i hele processen, fra jord til bord!

Vil du udleve dine kokkedrømme?

Så tilmeld dig et år på Bråskovgård Efterskole

Bliv elev